Stil

2015 Kış Trendleri

By  | 

70’ler havası bu yıl kış modasının da hakimi olarak karşımızda; polyester kürk görünümülü kumaşlar, kalın topuklu botlar ve bol kazaklar…

yelek

Ayrıca, minimalist şıklık temasıyla kıyafetlerinizi kombine ederek bu kış modasını da yakalayabilirsiniz.  Örneğin; grinin açık ve koyu tonlarından bir kombinasyon yapmayı deneyebilirsiniz.

2015 Kış Trendleri;

Kırmızı ve bordo karışımı bir ton olan Marsala rengi bu kışın makyaj ve kıyafet modasının baş kahramanı… Marsala ton da bir kazak ve onu tamamlayan ruj ile bir stil yaratabilirsiniz.

oduncu 70’lerin havasını yansıtmak için büyük kare desenlerden oduncu gömleği, polyester kürk görünümlü  yelekler, kalın topuklu botlar kış trendlerinden…

Siyah-beyaz uyumu da yükselen trendlerden biri. Desenlerle ya da siyah beyaz farklı parçaları kombine ederek tamamlayabilirsiniz.

Bol ve uzun kazaklar yine bu kış modasının önemli parçalarından biri. Özellikle deri taytlarla tamamlanmış stilleri deneyebilirsiniz.

kazak

Minimalist kıyafetleri hareketlendiren metalik aksesuarlar da yükselen trendlerden… Tek ton kıyafetlerinizi metalik kolye, bileklik veya yüzüklerle tamamlayabilirisiniz.

Makyaj trendlerinde marsala tonlarının yanı sıra, nude rengi rujlarda bu kış popüler etkisini yitirmeyecek.

Kış trendleri ile ilgili stil önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Güzel bir kış dileğiyle…

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *