Vlog

3230 METRE YÜKSEKTEN ATLADIM 😱⛷KARDA HAVUZ ❄

By  | 

Bugün daha önce hiç deneyimlemediğim bir yere gittim ve sizler için mükemmel bir vlog çektim 😊 Fransız Alplerindeki bu muhteşem Val Thorens kayak merkezini ilk gördüğüm anda büyülendim diyebilirim. Daha önce kayak yapmıştım fakat ilk defa Fransız Alplerinde kayak yapma fırsatı yakaladım ve sizler için tabi ki minik bir alışveriş yapmayı da ihmal etmedim. Videosunu izlemek için sizleri youtube kanalıma bekliyorum.

İlk olarak oda turu ile başlamak istedim. Odamız minik ama tam donanımlı güzel bir odaydı. Manzarasını çok beğendim. Odadan kayak yapanları görebiliyor ve mükemmel manzaraya kahve içerek eşlik edebiliyosunuz. İlk gün kaymak istemedim ve odanın tadını çıkardım.

İkinci gün ise sabah erkenden kalkarak otelin muhteşem kahvaltısını yaptım ve ardından hemen kayak yapmaya gittim. Tatil boyunca bütün yediğim yemekler tam anlamıyla muhteşemdi. Kilo alarak döndüğüme eminim.

Tatilin benim için en heyecanlı yanı 3230 metre yüksekten atlayarak kendimi aşağı bırakmamdı. Benim için benzersiz bir deneyim oldu diyebilirim. O yüksekliğe çıkmak bile benim için çok zordu. Başta çok korksam da ve neredeyse vazgçecek olsam da iyi ki yapmışım. Yeni yıla girmeden önce yaptığım son çılgınlık oldu ve bunun için asla pişman değilim.

Ve ardından İglo evini sizler için gezdim. Bir odası otel olarak bile kullanılan bu eve çocuklarınızla gelip gezebilirsiniz. Duvardaki figürleriyle oldukça dikkat çekmekte olan bir iglo eviydi.

Kayak merkezinden ayrılıp bir öğlenimi şehir merkezinde harcamaya karar verdim. Loreal markasının outleti olmasına çok şaşırdım diyebilirim. Sizler için videoda gezdim fakat bir şey almayı tercih etmedim. Ve ardından nike markasınada şöyle bir göz attım.

Son olarak uçakta ülkemizden erasmus öğrencilerine denk geldim ve beni gördükleri anda tanıdılar. Uçaktaki meraklı bakışlar altında hepsiyle fotoğraf çekildim ve tatilimi tamamladım.

Bu muhteşem görüntüleri izlemek için sizleri youtube kanalıma bekliyorum ve sizi çok seviyorum 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *